Bosch Car Service Nijverdal

De voordeligste autogarage van Nijverdal

Waarmee kunnen we u vandaag nog helpen?

Bosch Car Service Nijverdal is een allround autogarage waarbij ieder merk, iedere type, ieder bouwjaar en iedere particuliere of bedrijfsauto welkom is.
Wij zijn wat je noemt ‘gastvrij voor iedere auto’. Maar, dat wordt je niet zomaar. Niet iedere monteur kan aan iedere auto werken.

Bij Bosch Car Service Nijverdal hebben wij het beleid dat we aan iedere auto moeten kunnen werken omdat wij graag iedereen op weg helpen.
Daarvoor hebben we wel veel kennis, kunde en trainingen nodig. En daar investeren wij graag in, maar dat moet niet ten koste gaan van de voordelige tarieven van Bosch Car Service Nijverdal.

Bij Bosch Car Service Nijverdal garanderen wij:

  • reparatieonderhoud en controle van uw particuliere auto, lease auto, bedrijfswagen of camper
  • Gemiddeld 16% lager werkplaatstarief vergeleken met de regionale merkdealer
  • Vaste lage prijs van €29,95 all-in voor de verplichte APK keuring  (incl. afmelden, viergasmeting) en een kosteloze APK bij een grote beurt!
  • Geen onverwachte of verborgen onderhouds- of reparatiekosten achteraf, maar een volledige begroting vooraf.
  • Wij werken met monteurs die hebben doorgestudeerd en jaarlijks worden bijgeschoold in de nieuwste technieken. Daarnaast is onze werkplaats voorzien van de meest vooruitstrevende diagnoseapparatuur voor uw auto, zodat een eventueel mankement snel is opgespoord. Dat scheelt u enorm veel diagnose uren op de uiteindelijke factuur.
  • Wij zijn het expertisecentrum voor alle merken en onderdelen in de regio Nijverdal/Hellendoorn.

 Bel nu 0548 – 870 211 voor een afspraak of maak direct een afspraak.