Bosch Car Service Nijverdal

Vakkundige reparatie voor een voordelige prijs

Als Bosch Car Service Nijverdal verzorgen wij allerlei vormen van reparatie aan uw auto. Of het nou gaat om een kleine boodschappenauto of een luxe zakelijke auto. Privé auto’s en lease auto’s zijn allemaal welkom bij ons. Overigens mogen wij van nagenoeg alle leasemaatschappen het onderhoud en de reparaties verzorgen zodat u uw auto lekker in de buurt kunt laten repareren.

 

Onze monteurs worden continu bijgeschoold, maar hebben ook al jarenlange ervaring. Daarom kunt u bij ons terecht voor allerlei reparatie werkzaamheden. Denk hierbij aan:

  • Reparaties aan de motor van uw auto
  • Reparaties aan het uitlaatsysteem van uw auto
  • Reparaties aan het exterieur van uw auto
  • Reparaties aan het interieur van uw auto

Ongelukje gehad?

Heeft u schade doordat u een ongelukje hebt gehad? Geen probleem. Waarschijnlijk was het de schuld van de ander, maar wij lossen het graag voor u op. We beginnen dan eerst met de inspectie. Immers, schade kun je niet altijd met het blote oog zien, maar moet toch wel opgelost worden. Daarna krijgt u van ons een duidelijk overzicht van wat we moeten repareren. Pas als u akkoord bent gaan we daadwerkelijk repareren. En als u wenst, helpen wij u zelfs met de schade afhandeling bij uw verzekeraar. Daar zijn we voor.

Bel nu 0548 – 870 211 of maak direct een afspraak.