Bosch Car Service Nijverdal

Waarom kiezen voor Bosch Car Service Nijverdal

Altijd een persoonlijke aanpak

Bij Bosch Car Service Nijverdal bent u geen nummer, maar een koning(in).
We kunnen ons geen middelmatige service permitteren, want u kent ons bij naam en toenaam.
We zijn immers die garage bij u om de hoek. Wij doen er alles voor de best mogelijke service te bieden door met kwaliteitsproducten te werken en oplossingen op maat te bieden. Dat is onze belofte aan u. Wij bewijzen ons iedere dag opnieuw.

 

Altijd een voordelig uurtarief

Bosch Car Service Nijverdal is het alternatief voor de regionale merkdealer. Door onze specialisatie op aftersales en geautomatiseerde systemen zijn wij in staat gemiddeld een 16% lager uurloon te hanteren dan de merkdealer. Bij ons gaat het ook niet om alle poespas, maar om een nuchtere dienstverlening. Zonder dat we daarbij de kwaliteit van het geleverde werk tekort doen. Immers, u komt bij ons wel voor kwaliteit.

Altijd originele onderdelen

Bosch is de hofleverancier van autofabrikanten op het gebied van mechanische en elektrische onderdelen. Bij reparatie of onderhoud aan uw auto worden door ons daarom altijd originele onderdelen gemonteerd. Hierdoor blijft uw auto voldoen aan alle fabrieksspecificaties en gaat er niets verloren op het gebied van garanties en veiligheid.

Altijd sterk in elk merk

Voor reparatie en onderhoud aan ieder automerk en van jong tot oud, bent u bij Bosch Car Service Nijverdal aan het juiste adres. Doordat onze monteurs ervaren zijn, maar nog steeds continu worden bijgeschoold hebben wij niet alleen kennis van nieuwe auto’s, maar weten wij ook alles van de oudere modellen. Wij zijn een universele autogarage en kunnen daarom aan ieder merk, ieder type en ieder bouwjaar werken. Wel net zo makkelijk!

Bel nu 0548 – 870 211 of maak direct een afspraak.